Biasiswa Nokia 2020

Dapatkan notifikasi/pemberitahuan pantas info Biasiswa dengan sertai channel Telegram rasmi kami di https://t.me/biasiswa - Admin.

Biasiswa Nokia – Tawaran Anugerah Program Biasiswa Nokia Foundation kini dibuka untuk permohonan. Jadilah yang terawal membuat permohonan Biasiswa Nokia hari ini.

biasiswa nokia

Biasiswa Nokia bertujuan untuk menggalakkan penyelidikan doktoral dan penyelidikan yang cepat dan efisien. Biasiswa Nokia diberikan kepada individu yang mengikuti ijazah kedoktoran dalam teknologi maklumat atau telekomunikasi atau dalam disiplin saintifik sokongan yang jelas berkaitan. Biasiswa boleh diberikan untuk pengajian kedoktoran di universiti Finland atau pemohon Finland untuk pengajian kedoktoran di luar negara.


Pemohon mesti menerima kenyataan komitmen dari penyelia utamanya, yang merupakan seorang profesor, doktor, atau saintis kanan di universiti di mana pelajar itu mengikuti ijazahnya. Kenyataan itu mesti dikemukakan kepada pangkalan data permohonan oleh penyelia. Biasiswa boleh diberikan tidak lebih daripada dua kali kepada individu yang sama.

KAEDAH PERMOHONAN

  1. Penyerahan permohonan akan bermula pada 03 Ogos 2020.
  2. Permohonan Biasiswa Nokia di sini
  3. Tarikh tutup: 27 September 2020


TARIKH/INFO PENTING.

Para penerima biasiswa Nokia akan diterbitkan pada Disember 2020 di laman web Nokia Foundation. Biasiswa dibayar terus kepada para penerima.

HUBUNGI

Untuk mendapatkan maklumat tambahan mengenai permohonan atau sebarang pertanyaan lain, sila hantar e-mel kepada:
[email protected]

Sumber Pautan Biasiswa


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *