Biasiswa MBAM 2018

Dapatkan notifikasi/pemberitahuan pantas info Biasiswa dengan sertai channel Telegram rasmi kami di https://t.me/biasiswa - Admin.

Biasiswa MBAM 2018 – Tawaran Anugerah Biasiswa MBAM sesi 2018 kini dibuka untuk permohonan. Jadilah yang terawal memohon Biasiswa MBAM hari ini | Master Builders Association Malaysia Scholarship Awards.

Biasiswa MBAM

Permohonan Anugerah Program Biasiswa Dana Pendidikan Malaysia (MBAM) 2018 kini dibuka kepada pemohon yang berkelayakan.


KRITERIA

Warganegara Malaysia yang memohon melanjutkan pengajian ke kursus ijazah sarjana muda yang berkaitan dengan industri pembinaan di semua universiti awam dan swasta tempatan yang diiktiraf oleh Agensi Kelayakan Malaysia (MQA) adalah layak untuk memohon.

KAEDAH PERMOHONAN

Borang permohonan boleh dimuat turun di laman sesawang MBAM atau diperolehi daripada MBAM Secreteriat.
Muat turun segera di http://mbam.org.my/wp-content/uploads/2017/03/MBAM-Scholarship-Awards-2018-Application-Form.doc

Semua permohonan hendaklah disertakan dengan satu salinan keputusan peperiksaan terkini pemohon (STPM atau Matrikulasi atau setaraf) dan sampul surat beralamat sendiri (17.5cm x 25cm)


Permohonan yang lengkap hendaklah dimasukkan ke dalam sampul bertanda “Tabung Pendidikan MBAM 2018” di sudut kiri atas dan dihantar ke:

Pengarah Eksekutif, Persatuan Pembina Sarjana Malaysia (MBAM),
2-2 (tingkat 2) Jalan 2 / 109E, Taman Perniagaan Desa,
58100 Kuala Lumpur,
Wilayah Persekutuan,
Kuala Lumpur

HUBUNGI

Sebarang soalan dan maklumat lanjut berkenaan biasiswa MBAM, sila hubungi kami di 03-79848636 atau e-mel ke [email protected]

Borang permohonan hendaklah mencapai Sekretariat MBAM yang terkini pada 29 Jun 2018 (Jumaat). Hanya calon yang disenarai pendek sahaja yang akan dimaklumkan untuk temuduga kelak.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *